Over Toko Oost

Met aandacht gemaakt, en gegeten.

Het is vrij simpel: wij houden zielsveel van eten.
Geen hapsnap, maar op z’n gemak.
Eten met aandacht.

Onze eetwinkel in Oost

Wij houden van het vertrouwde buurtgevoel in Nijmegen-Oost. Samen met onze buurtgenoten, vaste en nieuwe klanten houden we dit graag in stand. Wij zien je graag in onze zaak, om jouw maaltijd op te halen, maar ook zeker voor een praatje.

Benieuwd wat je deze week bij ons kunt afhalen? In ons wisselmenu zie je alle gevarieerde Toko Oost-maaltijden van deze week.

Impact

Hoe beperken wij onze voetafdruk?

Hoe maken wij impact? Als lokale onderneming doen wij ons best om onze lokale community zo goed mogelijk te bedienen, met zo min mogelijk schade voor de aarde.

Wij beperken onze voetafdruk door gezonde maaltijden te bieden met dagverse groenten (van de Nederlandse leverancier Van Gelder) en zoveel mogelijk vegetarische en veganistische opties. Het vlees in onze niet-plantaardige gerechten komt voornamelijk van de biologische slagerij De Groene Weg, op de Groenestraat in Nijmegen. Wij gaan duurzaam om met overgebleven ingrediënten, door deze bijvoorbeeld in een salade te verwerken.

Gezond Afhalen

Gezond afhalen in Nijmegen? Dan zit je helemaal goed bij onze eetwinkel in Nijmegen-Oost. Ons wisselmenu staat elke week vol gevarieerde maaltijden, passend bij het seizoen.

Jouw product in onze etalage?

Jouw houdbare product in onze winkel? Dat kan! Wij werken graag samen met andere (Nijmeegse) ondernemers en verkopen hun houdbare producten, zoals gefermenteerde kool of dressings. Interesse? Neem dan zeker even contact op

Vershoudbakje kopen?

Bij Toko Oost kun je ook je eigen vershoudbakje kopen. Dit scheelt ons, jou en de aarde weer wat afval!

Werken bij Toko Oost

Lijkt het jou leuk om te werken bij Toko Oost? Dat komt goed uit, want wij zoeken af en toe naar nieuwe collega’s! Ben je 16 jaar of ouder? En doordeweeks vanaf 15:00 uur beschikbaar? Stuur dan een mailtje naar info@toko-oost.nl. (Horecaervaring is handig, maar geen pré.)