Ben je met een groep?

Heb je een verjaardag, feestje, borrel of wil je gewoon eten met een grote groep zonder daar uren voor in de keuken te hoeven staan? Je kunt bij ons bestellingen plaatsen voor als je met meerdere personen bent. Vers, smaakvol  met liefde en aandacht bereid. Dit hoeft geen 30 man te zijn, al vanaf 5 personen hebben we speciale opties voor je. Hieronder vertellen we je welke dat zijn.

Een hele quiche om te delen

Bij ons kun je een hele quiche bestellen. Wij snijden de quiche in 5 stukken, genoeg voor een vullende maaltijd. Maar je kunt hem natuurlijk in zo veel stukken snijden als je zelf wilt, lekker als snack, bijgerechtje of voor bij de borrel.

We hebben twee soorten quiche

Allebei de quiches zijn gevuld met walnoten, feta, prei en zongedroogde tomaatjes.

€ 31,50 - per quiche

Een doosje gevuld met wraps

Onze vertrouwde bietenwraps zijn in een doosje van minimaal 10 halve te bestellen maar meer kan natuurlijk ook. Ze zijn het lekkerst als je ze dezelfde dag opeet, we maken ze vers voor je, dus de volgende dag kan je er ook nog van genieten.

€ 45 - 10 halve wraps

Ophalen of bezorgen

Jouw gerechten kunnen worden afgehaald op de afgesproken tijd.
Wil je een grote bestelling liever laten bezorgen? Laat het ons weten, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Wil je een bestelling plaatsen voor een grote groep, heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Je kunt altijd binnenlopen, stuur een mailtje naar info@toko-oost.nl of bel ons op 024 6794909