Gezond afhalen in Nijmegen

Gezond afhalen in Nijmegen? Dan zit je helemaal goed bij Toko Oost, in Nijmegen-Oost.

Ons wisselmenu staat elke week vol gevarieerde maaltijden, passend bij het seizoen. Hier kies je uit pure en verse gerechten, die gezond zijn, maar bovenal: lekker! Wij vullen onze gerechten met vele dagverse groenten, en brengen het op smaak in herkenbare Toko Oost-stijl.

Gezond afhalen?

Dat is vers afhalen!

“Gezond”, dat betekent voor ons: VERS! Al onze af te halen maaltijden worden elke dag vers bereid, met veel dagverse groenten en pure producten.

Wees niet bang voor saaie slablaadjes of flauwe smaken. Want wij doen gezond, maar wel mét een lekker sausje. En daar mag gerust ook een zoetig toetje bij. Kortom: onze benadering van “gezond eten” draait om verse producten, niet om reductie of gezondheidsextremen. (Wel zo gezond!)

Moeders keuken

zo in huis gehaald

Toko Oost-liefhebbers houden van het comfort van een voedzame maaltijd, als uit moeders keuken. Maar… Ze hebben niet altijd zin of tijd om dit zelf te maken. Bij ons halen ze een lekkere homemade maaltijd, met nét dat beetje extra. En dat betekent: extra ingrediënten, extra bereidingstijd, extra aandacht.

Wat maken we?

De herkenbare Toko Oost-keuken.

Elk seizoen maken we vier weekmenu’s die elke maand terugkeren. Zo zijn er 1 maand lang elke week nieuwe menu’s tot het einde van het seizoen.

Het menu is dus elke keer anders, maar altijd in herkenbare Toko Oost-stijl. Zo maken we onder meer variaties op:

Wij zorgen dat iedereen van deze gerechten kan genieten, door altijd diverse opties te bieden. Zoals:

De aanwezige allergenen worden in het online menu vermeld, bij al onze gerechten.

Wil je bij ons bestellen?

Lekker! Denk wel even aan het volgende.

Je kunt jouw afhaalmaaltijd op drie manieren bestellen:

Laat ons bij jouw online of telefonische bestelling altijd het volgende weten:

Tijd

Hoe laat kom je de maaltijd afhalen? Wij maken het klaar als je er bent

Koud of warm

Wil je de maaltijd koud of warm meenemen? Alle gerechten kunnen al vanaf 15:00 uur worden afgehaald.

Naam

Wat is je naam? Dan weten we zeker dat we het aan de juiste persoon meegeven.

Maat van het gerecht

In welke maat wil je jouw gerecht? Sommige maaltijden zijn in maat M of L verkrijgbaar.

Eigen bakje

Wil je jouw maaltijd in een wegwerpbakje, of neem je zelf een bakje mee? Laat het ons van tevoren weten, zodat we niet onnodig afval creëren.

Vershoudbakje kopen?

Bij Toko Oost kun je ook je eigen vershoudbakje kopen. Dit scheelt ons, jou en de aarde weer wat afval!

Allergieën en dieetwensen

Mensen met allergieën of dieetwensen hebben bij ons iets te kiezen. Wekelijks bieden wij nieuwe gerechten met lactosevrije, veganistische en vegetarische opties. 

Wij kijken altijd hoe we gerechten gezonder of geschikter voor bepaalde diëten kunnen maken, door ingrediënten te vervangen of net even anders te gebruiken. Maar wat in al onze gerechten voorop staat: het moet wel lekker zijn, in herkenbare Toko Oost-stijl.

Pinda- of notenallergie?

Onze gerechten kunnen sporen van pinda’s of noten bevatten. Dus, heb je een allergie? Meld dit dan alsjeblieft bij je bestelling! 

Waarom gebruiken wij geen Thuisbezorgd of fietskoeriers?

Wij hebben aandacht voor onze bereiding, maar ook voor onze klanten! Want wij zien hun vertrouwde of nieuwe gezichten graag in onze zaak, om even een praatje te maken of dat knikje te geven. Bij Toko Oost houden we van het buurtgevoel en houden dit als buurtwinkel graag samen in stand.